'Geen 18, geen alcohol'
'Geen 18, geen alcohol'

Bier brouwen bij Bier en Plezier, Meer lezen...

Ik bezoek

Ik ben bierliefhebber. Op mijn zestiende dronk ik mijn eerste pilsener. Vanaf mijn veertigste ben ik mij echt gaan verdiepen in speciaalbier. Uit passie voor bier bezoek ik, bierbrouwerijen, bierfestivals, bierproeflokalen, bierproeverijen en bierwinkels. Dit heeft geleid tot het opzetten van biercolumns in 2012.

Mijn belevingen

Ik fotografeer

Behalve bierliefhebber en biercolumnist, ben ik ook bierfilmer, bierfotograaf, en biervlogger. Alle bierfoto's, bierfilms en biervlogs op mijn website biercolumns zijn dan ook door mijzelf gemaakt.
Voor mijn foto portfolio (Beer - Culture - Event - Travel) kunt u kijken op Weydom Photography.

Mijn foto's

Ik proef

Ik drink speciaalbier thuis en op locatie, zoals: bierfestival, bierproeflokaal of bierproeverij. Het drinken op locatie is meestal van de tap. Dit geeft het speciaalbier nog meer smaak en beleving. Je drinkt namelijk met al je zintuigen. De Belgen hebben het mooi verwoord: 'Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand'

Mijn belevingen

Ik schrijf

Niet een biernieuws of bierrating website, maar columns over speciaalbier. Over speciaalbier valt veel te schrijven en dat doe ik met plezier. Het doel is om mijn belevingen te beschrijven in columns. Hopelijk maak ik een ander enthousiast voor een bierbrouwerij, bierfestival, bierproeflokaal of bierwinkel.

Mijn belevingen