BIERCOLUMNS
BIERMOMENTEN VASTGELEGD IN WOORD EN BEELD
BIERMOMENTEN VASTGELEGD IN WOORD EN BEELD

Asahi Super Dry

Als mijn website wordt gevonden op internet kan het zomaar zijn dat ik opeens aan het Aziatische bier ( type pilsener ) zit. Bij deze warme temperaturen de ideale dorstlesser. Ook al drink ik voornamelijk andere biertypes dan pilsener, is er niks mis met af en toe een heerlijk fris pilsje. Zeker niet als het voor mij het onbekende nummer 1 bier van Japan is met een commercieel sterke uitstraling.

Asahi Super Dry

Asahi Super DryAziatischbierpakket

Al acht jaar komen twee passies van mij, bier drinken en fotograferen, samen op één plek: biercolumns. Ik mag van mijzelf bier drinken, dit fotograferen en daarna ook nog eens een biercolumn over schrijven. Mooi leven ! Dit wil ik dan graag delen op sociale media, ter lering en vermaak. Het is dan heel leuk als ik op internet word gevonden en onverwachts een mail ontvang: “Jaap, wil jij een proefpakket Aziatische bieren ontvangen ? Ja,natuurlijk, antwoordde ik.” Daarna was het snel geregeld. Nadat ik een mail met track & trace code had ontvangen was het pakket twee dagen later in huis. Door een sorteerfout bij DHL had het ook al de volgende dag bezorgd kunnen zijn. Het was een aanbod van de website, aziatischbierpakket.

Asahi Super DryGeen toeters en bellen

Deze website kende ik nog niet. Zoals de naam al doet vermoedenbuw plek voor het bestellen van Aziatisch bier. Recht toe recht aan. Precies waar het om gaat, bier bestellen en geen toeters en bellen. Bestellen, leveren en drinken. Goede service, snelle levering en de juiste verpakking. Alles keurig in bubbeltjes plastic verpakt. Vijf verschillende bieren: Saigon Export, Singha, Tsingtao, Tiger en Asahi. Als verrassing een glas van Asahi in een mooie geschenkverpakking met bierviltjes en een folder erbij. Een goede marketing van Asahi. Asahi Super Dry werd voor het eerst gemaakt in 1987. Vandaag de dag is het het nummer 1 bier van Japan. Het fundament is kwaliteit, zo ook de ingrediënten: exclusieve gist, hop, gemoute gerst en rijst.

Asahi Super DryKarakuchi

In Japan kunnen veel complexe concepten worden uitgedrukt in één woord. Karakuchi is een van die woorden. Het legt de complexiteit van Asahi Super Dry's unieke smaak vast. Dit bier ( type pilsener ) levert de behoefte van oprechte frisheid. Met elke slok komt de unieke Karakuchi smaak tot leven, sprankelend droge slag die niet alleen de dorst dooft maar ook je nieuwsgierigheid. Uiteindelijk heeft Karakuchi geen directe vertaling. ' Proef het om het te begrijpen.' Het bier is ongepasteuriseerd en briljant helder blond met een stralend witte schuimkraag. Frisse volle smaak. Makkelijk drinkbaar. Met een lekker licht tintelende lange licht bittere afdronk. Probeer het zelf. Bestel op aziatischbierpakket en laat je verassen door het mooie reclamemateriaal van Asahi Super Dry.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *